Клуб любителей органики

Тема у розділі 'Всё о жидкости и аромах', створена користувачем Dedka, 15.10.2019.

  1. Dedka

    Dedka Живу я тут Друзья форума

    Вік:
    57
    Реєстрація:
    06.02.2017
    Повідомлення:
    3.919
    Симпатії:
    20.364
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Киев
    На всякий случай- Латакию нельзя мешать с вишней! Будет :bad:.....
     
    Markys подобається це.
  2. Markys

    Markys Досвiдчений Друзья форума

    Вік:
    31
    Реєстрація:
    04.01.2017
    Повідомлення:
    1.310
    Симпатії:
    1.605
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Запорожье
    Оооо, а за это вообще отдельное спасибо.
     
    Dedka подобається це.
  3. Markys

    Markys Досвiдчений Друзья форума

    Вік:
    31
    Реєстрація:
    04.01.2017
    Повідомлення:
    1.310
    Симпатії:
    1.605
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Запорожье
    Здравствуйте, скажите пожалуйста, именно это нужно сделать изначально? тобиж как только провели экстракцию табачка, с того 200-та мл флакона с табаком, идёт всё это что я процитировал, что бы на выходе получить около 35мл экстракта?
    А то я просто прочёл всё, картина сложилась, а теперь выходит чутка иначе, но я понимаю почему, мне это знакомо, просто хочу уточнить, делать так как вы написали изначально или вот получается более правильно именно последнее? потому что как мне кажется именно последнее, раз получается столько осадка, так еще и по итогу какого то парафинового осадка, вот видать из за этого, из за не до очистки настолько сильной, спираль то и такая чёрная и становится вместе с ватой.
    --- добавлено: May 17, 2023 2:26 PM ---
    А вот колхоз ещё работает или в связи со всеми этими событиями это ну такое себе?
     
    Останнє редагування модератором: 25.05.2023
  4. Dedka

    Dedka Живу я тут Друзья форума

    Вік:
    57
    Реєстрація:
    06.02.2017
    Повідомлення:
    3.919
    Симпатії:
    20.364
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Киев
    Именно то место которое предполагалось для колхоза оказалось дешевой подделкой с красивыми названиями.....:nono:
     
  5. Markys

    Markys Досвiдчений Друзья форума

    Вік:
    31
    Реєстрація:
    04.01.2017
    Повідомлення:
    1.310
    Симпатії:
    1.605
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Запорожье
    Ааа, вон оно чё, понял, нуу, такой у нас народ...
     
  6. Andreas

    Andreas Досвiдчений Друзья форума

    Реєстрація:
    03.12.2020
    Повідомлення:
    526
    Симпатії:
    1.830
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Luftwaffe
    У військомат загляни, любітель "такого у нас народа"... В ЗСУ побачиш, який він є
     
    Everlast, naprimer та KuzjaA подобається це.
  7. Markys

    Markys Досвiдчений Друзья форума

    Вік:
    31
    Реєстрація:
    04.01.2017
    Повідомлення:
    1.310
    Симпатії:
    1.605
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Запорожье
    дякую, але не такої відповіді я чекав, тим паче як тут можна відреагувати інакше на це, коли людина видає поганий продукт чи сміття за якісний тютюн. До чого тут ЗСУ. Я вас не ображав, а ви чомусь вирішили, шо це буде добре, написати так, як ви написали.
     
  8. Everlast

    Everlast Досвiдчений Друзья форума

    Реєстрація:
    15.03.2015
    Повідомлення:
    1.332
    Симпатії:
    4.408
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    ЗСУhub
    Панове, приймайте у клуб. Спочатку йду по методу й повністю по рекомендаціям.Dedka
    Пан Andreas зробив титанічну працю у цьому напрямку - вивчаю для себе та маю думки опанувати. Дякую, побратиме, маю чим розважати себе на відновленні.

    photo_2023-12-14_21-02-00.jpg
     
    endo, slavlong та Dedka подобається це.
  9. Dedka

    Dedka Живу я тут Друзья форума

    Вік:
    57
    Реєстрація:
    06.02.2017
    Повідомлення:
    3.919
    Симпатії:
    20.364
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Киев
    Мак барен по вкусу может показаться совсем слабеньким по сравнению с Латакией. Можно потом чуть докапать в него латакии для усиления вкуса, но очень в меру- что бы он собственно в латакаю не превратился.
     
    slavlong подобається це.
  10. Everlast

    Everlast Досвiдчений Друзья форума

    Реєстрація:
    15.03.2015
    Повідомлення:
    1.332
    Симпатії:
    4.408
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    ЗСУhub
    Я робив за порадою додати "5-6 курпинок" Латакії. Проте не зрозумів що мається на увазі під крупинкою, том кинув 6-7 шматочків (не великих)
     
    slavlong подобається це.
  11. Dedka

    Dedka Живу я тут Друзья форума

    Вік:
    57
    Реєстрація:
    06.02.2017
    Повідомлення:
    3.919
    Симпатії:
    20.364
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Киев
    Это самый стремный момент- подбор дозировок и пропорций. У каждого свой вкус и придется подбирать под себя путем неоднократны проб....
     
    slavlong та Everlast подобається це.
  12. седой

    седой Досвiдчений

    Реєстрація:
    16.12.2015
    Повідомлення:
    310
    Симпатії:
    994
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    КИЕВ
    Курил КентCured (черная с золотой вставкой пачка) Пишут что там есть табак Пирек.Поэтому и курил.И неплохие сигаретки(это не реалама!!)Потом сантиметр сигареты отрезал и бросил в базу.В стограмовой бутылке грамм 50 было.Поболтал,поставил на ночь на батарею,и вуаля!Утром ,даже цедить не надо,перелил в другие бутылочки жидкость с отличным дымным вкусом Перик Блэк!Правда я базу курю 18 мг крепость.,на слабой вряд ли будет так же вкусно....
     
    slavlong та Dedka подобається це.
  13. Everlast

    Everlast Досвiдчений Друзья форума

    Реєстрація:
    15.03.2015
    Повідомлення:
    1.332
    Симпатії:
    4.408
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    ЗСУhub
    мені тут камрад awsom підкинув ідейку. А в мене і ультразвукова ванночка є....
     
  14. Markys

    Markys Досвiдчений Друзья форума

    Вік:
    31
    Реєстрація:
    04.01.2017
    Повідомлення:
    1.310
    Симпатії:
    1.605
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Запорожье
    А что за идея?
     
  15. Everlast

    Everlast Досвiдчений Друзья форума

    Реєстрація:
    15.03.2015
    Повідомлення:
    1.332
    Симпатії:
    4.408
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    ЗСУhub
    За посиланням
     
    Dedka подобається це.
  16. Markys

    Markys Досвiдчений Друзья форума

    Вік:
    31
    Реєстрація:
    04.01.2017
    Повідомлення:
    1.310
    Симпатії:
    1.605
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Запорожье
    Ааа, так это я когда то видел, понял.
     
  17. Everlast

    Everlast Досвiдчений Друзья форума

    Реєстрація:
    15.03.2015
    Повідомлення:
    1.332
    Симпатії:
    4.408
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    ЗСУhub
    Ну що ж, трошки видозмінений метод Дедки.

    MacBarren Zware Shag
    Stanislaw Balkan Latakia
    По одній чайній ложці щілно-втрамбованого табаку на 30мл PG.
    Настій : 10 діб, на протязі яких виконана обробка у уз-ванночці(потужнісь 50W),загальною тривалісттю 6 годин (Температура розчинів не перевищувала +39С, та охолоджувалась не нижче +3С.)
    Фільтрування :механічне, через білу стрічку - 8-12мкм, потім синю стрічку - 2-3мкм.
    Втрати матеріалу - 10%. Залишки на стінках, фільтрах, то у жмиху.(на майбутьне придбаю засіб для віджиму)
    Результат:
    Одразу ж змішування у концентрації 5%.
    Латакаія - смак одразу виразний та насичений. Очевидно для настоювання від 5 діб, потрібно зменшувати концентрацію до 2-3%.
    МакБаррен - смаку не багато, але доволі смачний базовий шар. Очікую результату через тиждень
    Поки очікую настоювання рідин.

    Також очікую що вийде з ароматизованого кавендішу - Borkum Riff. методика та сама, лише під час уз-сеансів періодично помішую капучинатором.
    Також заклав настоюватись Petersen Old Dublin. 15 грамів тютюна на 120 мілілітрів PG.
     
    Останнє редагування: 26.12.2023
    kooongg, lmp, naprimer та 2 іншим подобається це.
  18. Dedka

    Dedka Живу я тут Друзья форума

    Вік:
    57
    Реєстрація:
    06.02.2017
    Повідомлення:
    3.919
    Симпатії:
    20.364
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Киев
    Мало чем будет отличаться от станиславовской латакии. Латакии базовый аромат везде очень похож. Оттенок конечно будет по приятней у Даблина- богаче.
     
  19. Everlast

    Everlast Досвiдчений Друзья форума

    Реєстрація:
    15.03.2015
    Повідомлення:
    1.332
    Симпатії:
    4.408
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    ЗСУhub
    На запах він трохи інший. Постоїть побачимо))
     
  20. Amgor

    Amgor Участник

    Вік:
    56
    Реєстрація:
    16.08.2021
    Повідомлення:
    74
    Симпатії:
    119
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Дніпро
    Всім привіт! Думаю що отримати витяжку з тютюну не складніше, ніж їзда на велосипеді. Якщо тут присутні хіміки...або знайомі з хімією люди, то вони всі зрозуміють. Вилужування ароматики з пасльонових простіше ніж цитрусових. Достатньо мати в господарстві екстрактор Сокслета, центрифугу та розчинник. Отримання шляхом мацерації ви освоїли ... на примітивному рівні, але отримали ароматний спирт. Настав час отримання шляхом перколяції саме швидший гарячий спосіб.
    Потім перейдемо до риформінгу, швидке отримання бажаного аромату готового до вживання. Це якщо цікава теорія, тому що практики на тютюну в мене практично нема і швидше за все не буде. Якщо цікаво запитуйте, якщо цікаво як виглядає екстратор Сокслета, то велком до пошуку. Коротко сімейство пасльонових ... баклажан, картопля, . тютюн і ще багато .......))) Центрифугу можна звичайно замінити декантатором але це довше ... в принципі ви цим і займаєтеся. Термінів не варто лякатися і тоді всі розумітимуть про що йдеться. А то буде як в електроніці на мурлюканском ... здув сопра і замінив кондюки а на вході вліпив два резюки а девайс підлампічив то почав пахати.
     
    Dedka подобається це.
Завантаження...

Поділитися цією сторінкою