Вопрос-ответ по ароматизаторам, жидкостям

Тема у розділі 'Всё о жидкости и аромах', створена користувачем 74Alex74, 22.03.2015.

  1. Velian

    Velian Майже свiй

    Вік:
    40
    Реєстрація:
    18.10.2018
    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    1
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Киев
    Вітаю усіх.
    Можливо не у ту гілку написав, тож вибачте.
    Друзі підкажіть, щодо вирішення питання смаку самозамісу для подів.
    Суть така, що на бачках смак є і досить яскравий, солодкий і виражений. Не дуже залежно від концентрації аромки (5-10 капель на 10мл пг50вг50). Проте з подами усе не так. Та ж жижа, що смачна на бачку, просто ніяка на поді. Проблема у тому, що я ніяк не можу добитись смаку на подах, скільки б аромки туди в основу не заливай. Покупна жижа смакує норм, а от самозаміс на подах не смакує від слова зовсім. Перепробував різні аромки (різні виробники від солюбів, ксіан, тпа до преміксів і вампір вейп) та їх кількість (від 10% до 30% від маси основи), але смаку так і не можу добитись. Чи то аромки розбавлені, чи то руки у мене криві. Підкажіть як добитись смаку покупної жижі для подів шляхом самозамісу.
     
  2. Markys

    Markys Досвiдчений Друзья форума

    Вік:
    31
    Реєстрація:
    04.01.2017
    Повідомлення:
    1.325
    Симпатії:
    1.613
    Стать:
    Чоловіча
    Адреса:
    Запорожье
    Сейчас уже существует готовые наборы, где можно без проблем на мешать под свои хотелки. И в том числе определить концентрацию арому и выбрать никотин, хочется солевой, оставляем никотин из набора, щелочной, солевой в сторону, льём щёлочь.
    Из того что пробовал я, самое стоящее, это flavorart, flavorah и ещё несколько фирм, признаться, уже не особо помню. Концентрация начинается от 30%. Вообще у всех наборов, если посчитать концентрацию, то она 40%.
     
Завантаження...

Поділитися цією сторінкою