Сиров'ялені ковбаси, сирокопчене м'ясо, сало, бекон, соуси, конфітюри та інші закрутки від Шкварки

Тема в разделе "Барахолка", создана пользователем Lembergauer, 31 окт 2015.

  1. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Доброго дня друзі.

    Вже понад півтора року, куми тішать найвибагливіших гурманів смаколиками свого виробництва.
    За такий тривалий проміжок когорта постійних клієнтів допомогла створити воістину цікаві витвори гастрономічного мистецтва. Пропоную і вам долучатисьі до смакоти.
    [​IMG]

    Сьогодні вам пропонуються ось такі домашні лєґуміни:

    Сиров'ялене:
    Ковбаса пальцьопхана з блакитним сиром, 450 грн кільо. 40-80 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана з пармезаном, 450 грн кільо. 40-80 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем, 420 грн кільо. 40-90 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана з білими грибами. 490 грн кільо. 40-90 грн. за паличку.
    Ковбаса пальцьопхана традиційна. 410 грн кільо. 40-80 грн. за паличку.
    Ковбаса сиров'ялена мацикова з Дубровиці. 420 грн. кільо. 100-120 грн. за паличку.
    Шовдир поліський. 420 грн. кільо. 75-120 грн. за шмат.
    Салямі закарпатське. 390 грн. кільо. 55-90 грн. за паличку.
    Мацик волинський. Голова - 370-530 грн.

    Холодне копчення:
    Пікниця закарпатська пікантна. 330 грн. кільо, 40-60 грн. за паличку
    М'яско вуджено-в'ялене закарпатське. 350 грн. кільо, 80-200 грн. за шмат
    Сальце з мангалиці зимновуджене. 200 грн. кільо, 30-150 грн. за шмат.
    Бочок з мангалиці зимновуджений. 220 грн. кільо, 35-150 грн. за шмат.

    Сири:
    Сир козиний "Блан". 65 грн. за шт.
    Сир коров'ячий напівтвердий "Прем'єра". 255 грн кг, шматочки від 300 г (четвертинка)

    Солодке:
    Гранола медово-горіхова. 17,6 грн. за 100 г, від 250 г
    Гранола Снікерс з цукатами. 21,6 грн. за 100 г, від 250 г
    Згущене молоко "Молочна Фамілія". 44 грн. за слоїчок 300 мл
    Абрикосовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Варення чорниця з апельсином. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Джем з чорної смородини. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Конфітюр вишневий. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Конфітюр з трускавок. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    Сливовий джем. 46 грн. за слоїчок 250 мл
    др'Айвова пастила з кунжутом. 30 грн. за шт. (50 г)
    Пастила абрикосова. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила абрикосово-чорносмородинова. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила яблучна. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з полуниці. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з чорної смородини. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з чорниці. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила з малини і м'яти. 28 грн. за шт. (65 г)
    Пастила ягідна. 28 грн. за шт. (65 г)

    Соуси:
    Соус з аґрусу. 55 грн. за слоїчок 250 мл.
    Соус зі смородини. 50 грн. за слоїчок
    Аджичка «Солодка парадичка». 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Кисло-солодкий соус "Весела сливка". 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Полум'яний ревінь. 45 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Пекельний перець червоний. 60 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Пекельний перець зелений. 50 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Гарбуз по-східному. 35 грн. за слоїчок 250 мл
    Соус з чорносливу. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус чорносмородиновий з м'ятою. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус полуничний з імбирем. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус абрикосовий з лимонним сорго. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Соус вишневий з цілими ягодами. 46 грн. за слоїчок 130 мл
    Афини з лавандою від пані Стефи, 46 грн. за слоїк на 200 мл
    Ґоґодзи з ялівцем від пані Стефи, 46 грн. за слоїк 200 мл

    Паштети, шкварки:
    Паштет домашній. 36 грн. за слоїчок 250 мл
    Паштет «Індик Шпиндик». 44 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Рієт з індички. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Шкварки з розмарином. 36 грн. за слоїчок 250 мл
    Шкварки панські з м’ясом, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.

    Для приготування страв:
    Бабусине тісто "Промінчики сонця". 44 грн. за 250 г
    Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
    Терті помідори. 30 грн. за слоїчок 250 грамів
    Сос до піци "Парадичка по-римськи". 35 грн. за слоїчок 250 мл.

    Інші смаколики:
    Шпарагівка маринована. 33 грн. за слоїчок 250 мл
    Яйка перепелині мариновані. 43 грн. за слоїчок 250 мл
    Українські в'ялені томати. 80 грн. за слоїчок 250 мл
    Томатні крутики пікантні. 48 грн. за слоїчок 130 мл
    Томатні крутики лагідні. 48 грн. за слоїчок 130 мл
    Цибулеві хрумтики. 20 грн. за слоїчок 100 мл

    Щоб замовити пишіть в в приватні повідомлення, на електронну пошту Lembergauer@gmail.com або телефонуйте 067 3733672 Віталій


    По Україні доставка новою поштою, кожного дня.
    Оплата на картку приватбанку або при отриманні.

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами. 490 грн кільо. 65-80 грн. за паличку.
    Сиров'ялена кобаска із сушеними боровиками. Абсолютний фаворит смаків кумівської колегіїї серед екперементальних (і не лише) видів. Цей вид пальцьопханої кобаси заслуговує, аби перед поїданням гурман насолодився її тонким лісовим ароматом. Виконуючи ваші кулінарні побажання, ми зменшили відсоток сала, порізали його дрібнішимим кубиками, а розмір кубиків відбірного м'яса збільшили вдвічі. Із трепетом і завмиранням, просимо до частунку…

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 450 грн кільо. 45-90 грн. за паличку.
    Приготована аналогічно ковбасі з пармезаном, з не меншою, а то й більшою кількістю наснаги та любови.
    Неперевершений аромат сиру Дор Блю буде приємно наповнювати усе ваше яство смаком, апетитом і бажанням долучитись до прекрасного.
    Раніше ми її вже робили і цього разу вдосконалили, з врахуванням побажань наших постійних клієнтів.
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном. 450 грн кільо. 45-90 грн. за паличку.
    Кобаска із пармезаном, ще один приклад майстерності кумів. Сир пом'якшує смак м'яса і подекуди перетягує акцент на себе. Аби не було надто гостро, ми, вирахувавши відсоток солоності сиру, зменшили кількість солі у початковому фарші. Ну і гігантські кавалки добірного м'яса із поросячої дупці. До слова, у свинячій шинці - десятки м'язів, і в залежності від прижиттєвої активності, м'язи забарвлені від паперово-білого до темно-гранатового. Візьміть тоненьку скибку нашої ковбаски і придивіться крізь неї на сочеко... Інколи здається, що лише цих, не описаних у підручниках з кольористики, барв достатньо, аби бути ситим. Принаймні духовно…
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн кільо. 60-75 грн. за паличку.
    То є дуже файний різновид ковбаси від кумів. Робимо ми її вже не вперше, тому що людям дуже подобається ця прекрасна ковбаса із ароматною гостротою. Незважаючи на те, що ковбаска видалась не геть полум’яною, як може здатись читаючи, що ми туди додали. Натомість прекрасний післясмак ароматного перцю чілі вам гарантовано. Це нове слово в гостроті.
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном), 450 грн. за кільо. 45-90 грн. за паличку.
    Кілька місяців ми чекали цього моменту. І ось, презентуємо вам новий шедевр від гуру ковбасних справ діда Миколи - сиров'ялену пальцьопхану ковбасу з багном! Так-так, саме з багном! А ще його називають багон, багун, богульник. Це вічнозелена рослинка родини вересових, що росте в сосновому лісі на Поліссі, біля хати діда Миколи. Ковбасці ця травичка надає неперевершеного аромату і пікантного смаку. Запрошуємо посмакувати ковбаскою з багоном.
    [​IMG]

    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 410 грн кільо. 35-70 грн. за паличку.
    Пальцьопхана сиров’ялена ковбаса - вона саме така, як робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер навчали нас. В цій покрученій життям ковбасі немає нічого окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю, чи дірка, яка утворилася від процесу осушення. Без зайвих рюшечок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам крізь століття. Ми доволі скромні і не будемо себе нахвалювати, бо то ж негарно на весь світ казати, що багато хто її називає божественною! Кобаса зроблена із свинячої шинки, рубана руками, мішана руками, пальцем пхана, - все як має бути, одним словом. Найкраще смакує з легким алкоголем, як то пиво чи вино. До горілки йде не зле, а то й краще, оскільки насичений смак відбірного м'яса та спецій створює неймовірний букет гастрономічної радості. Однієї палички достатньо на кілька літрів пива чи добру літру-другу горілки.

    Ковбаса сиров'ялена мацикова, з Дубровиці, 1 кг. - 390 грн.
    Вона не схожа на ті ковбаски, які роблять наші куми Місько і Юрко, але зацікавила нас своїм оригінальним виглядом і смаком. Батьківщиною нашої нової сиров’яленої є мальовниче містечко Дубровиця, що розкинулося на просторах Рівненщини. Виготовляють її в одній великій і дружній родині ґазди Людмила та Богдан, а допомагають їм їхні дітки. Ну, все, як у нас. Чесне слово.
    Ковбаса, яку ми вам пропонуємо, має дуже довгу і цікаву історію. Рецепти виготовлення такого продукту на Рівненщині передавалися з покоління в покоління і береглися, як найбільший скарб. Родина, яка зараз виготовляє цю смакоту, свій щасливий рецепт приготування ковбаси знайшла в збанку на горищі старовинної дідусевої хати, і з того часу відновила стародавню родинну справу.
    [​IMG]

    Шовдир поліський. 1 кг. - 420 грн. Закінчився. Скоро буде.
    Слова «шовдир», «шовдар» або«шовдарь»дуже поширені на Закарпатті. Там так називають вуджений свинячий окіст, культове м’ясо із свинської плечової кістки або задньої ноги, яке займає почесне місце у великодньому кошику закарпатців.
    Однак наш шовдир – то є зовсім інша річ, яка приїхала до нас із Полісся. Як ви уже здогадалися, ґазди Людмила та Анатолій, які трохи раніше поповнили асортимент Шкварки своєю мациковою ковбасою, тепер поділилися з нами ще одним цікавим продуктом. До слова, у них, на Рівненщині, його виготовляють ще з діда-прадіда.
    Отож, роблять поліський шовдир зі свинячої полядвиці. На відміну від закарпатського, цей виріб не вудять, а в’ялять. Спершу м’яско ріжуть на шматки, ретельно натирають сіллю і залишають на кілька годин маринуватися в ропі.Потім відбувається другий етап маринування, але на цей раз у спеціях. У яких саме, на жаль, розказати не можемо, бо й самі не знаємо. Виробники тримають їх у таємниці, боячись роз тиражування свого родинного рецепту. Однак, нас запевнили, що все без винятку натуральне.
    [​IMG]

    Ковбаса печена з дикого вепра, 95 грн. за банку 500 мл. Ексклюзив!!!
    Нове слово у Шкварці. Дичини в нас раніше не було. В продажі, принаймні.
    Основна біда з дичиною, що її зазвичай добувають браконьєри. Кумам в силу безмежної порядності, сприяння винищенню і без того бідної фауни рідних земель, геть не прийшлось.
    І тут батькові нашого кума Юрка, випала небувала вдача. Він спромігся добути дебелу частину кабана, який народився, виріс, розрізся, мав багато вдачі в кабанових свиней, і в кінці кінців удостоївся честі, виконати свою місію на землі-неньці, із небувалим натхненням до задоволення. І все по чесному. З докУментами. Без жодних докорів сумління.
    Презентуємо вам унікальний наїдок, смаколище для бувалих гурманів, відкриття всього життя, для новачків, і просто неймовірну закуску для пияцюрників.
    Печена ковбаска з кабана, у власному жирі, то неабияке поєднання натурності лісової хащі, твердого жолудя і безмежної сили, здатної спиняти чи руйнувати будь-що.
    Запрошуємо до частування.

    М’ясо сировуджене Подільське, 1 кг. - 350 грн.
    Рідкісної вдачі треба було раніше зазнати, щоб скуштувати навіть маленьку скибочку цього чудовного м’яса. Звичайно, якщо ви не шваґро Бодько, який те м’ясо робить до кожної нагоди, чи то вагомої, чи то дріб’язкової. Ніц не змучується його вудити. Кожен хто куштував, знає чому. І вам рекомендуємо, спробувати та дізнатись. ;)
    [​IMG]

    М’яско, вуджене на зимно, 350 грн за кільо. 60-100 грн. за шмат. Закінчилось. Скоро буде.
    Полядвиця, різана тонкими смужками аби м’яско рівномірно і правильно прокоптилось. Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, м’ясо набуває благородного гранатового кольору. Боронь Боже класти на хліб! Ріжте тоненькими смужками і хай тане на язику. Ідеально до пива, червоного вина і файного товариства.
    [​IMG]

    Сало, вуджене на зимно 200 грн. за кільо, 40-80 грн. за шмат. Закінчилось. Скоро буде
    Наші постійні поціновувачі зауважили, що останнім часом наше сальце все більше походило на бочок, бо м'ясна прожилка все росла і росла. Не те, щоб це було зле ;) Але як хочеться сала, то ніяке м'ясо його не замінить. І куми закоптили сальце без прожилки. І вийшло сало-сало, а не сало-м'ясо як то було останній місяць. Тож, вітайте - чистої води сало вуджене на зимно!

    Бочок, вуджений на зимно 200 грн за кільо. 40-80 грн. за кавалок. Закінчився. Скоро буде.
    Як і личить бочку, з порядною м’ясною прожилкою, а частіше - з кількома. Маринований у справжніх спеціях, копчений на справжньому холодному димі. Ідеально для того, аби надати стравам природного аромату диму. Бочок вудиться чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Він набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, улюбленому капусняку чи вишуканому різотто. Гості подивуються, звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища.
    А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.

    Полум'яний ревінь, баночка 250 мл. - 45 грн.
    То є воструватий сос, проміжний між геть лагідним зеленим перцем, сосом вострим і пекельним перцем, який ми робили ще в кінці листопада-початку грудня. Було би злочином не скористатись прекрасною порою кінця весни і початку літа, коли ревінь сповнений весняного аромату свіжості. Своїми золотими руками і досвідченою головою кум Юрко вкотре втнув гастрономічного шедевра. Хто при нагоді на у вихідний день кохається у вилазці на природу, до озера, в лісок чи ба просто ставить мангал на власному подвір'ї, на якому шкваркочить свіже м'ясо, перетворюючись у амброзію... Чудовий гострий сос "Полум'яний ревінь" додасть витонченого солодкуватого аромату гостроти. Для ґаздів і ґаздинь, може дуже стати в пригоді для приготування страв, котрі потребують природної вражаючої своєю ароматністю гостроти.
    [​IMG]

    Кисло-солодкий соус «Весела сливка», 50 грн. за баночку 250 мл.
    Чого вона така весела? Ну, бо їй в житті пощастило, як мінімум тричі. По-перше, вона могла просто зогнити на дереві, не бути купленою чи вродитися дуже кислою. Усього цього з нею не трапилося, що вже є беззаперечним успіхом. Однак, найбільше щастя цій сливці випало потрапити до вправних рук нашого гурмана – кума Михайла. Кілька годин кулінарних чарів і маємо фантастичної смакоти соус – не дуже гострий, з яскравим кило-солодкавим сливовим смаком. Вважайте, не закохайтеся. Можна їсти просто ложкою.
    [​IMG]

    Аджичка "Солодка парадичка", 45 грн. за слоїчок 250 мл.
    Так називають на мальовничому Закарпатті томати. Сезон помідорчиків і перців подарував нам солоденьку і злегка гостру аджику
    [​IMG]

    Сос "Парадичка по-римськи", 50 грн. за баночку 250 мл.
    Цей теплий, солодкий сос створений, аби полегшити нам життя на кухні. Особливо, якщо надумаєте витворити щось із італійського репертуару. «Парадичка по-римськи» підійде для приготування піци та пасти, заставить по новому заспівати вареники чи палюшки, додасть солодкої кислинки першим стравам та, сподіваємось, не розчарує у якості прими на підгрильованому окрайці пшеничного хліба…
    [​IMG]

    Терті помідори, 30 грн. за слоїчок 250 мл.

    Гарбуз по-східному. 35 грн. за слоїчок 250 мл.
    Сос до м’яса з надзвичайною пахучістю і трохи дивакуватим смаком.
    Укомплектований він за рідкісним, але добротним рецептом. У його основі - гарбуз і ябка, які тісно подружилися з часником та цибулею. А заморські прянощі, як то: імбир, коріандр, кориця та мускатний горіх, додали звичним для українців овочам-фруктам трохи східного колориту.

    Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 грамів.
    Не із фуагри, ну і слава Богу! Порося, яке віддало найкраще і найдорожче на жертовню нашого паштету, 100% виконало своє призначення перед Космосом, тому його можна їсти навіть вегетаріанцям, не бідкаючись про втрачене надаремно поросяче життя. Домашній, із додаванням вершкового масла і свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення. Просто смачно. Годуємо ним своїх трирічних дітей. А це про щось тай каже.
    [​IMG]

    Паштет "Індик Шпиндик", 44 грн. за слоїчок 250 мл.
    Продовжуємо лінійку індичих лєґумінів. І сьогодні маємо їх аж два. Дієтичні тельбухи пана Індика дуже гарно здружились з морквочкою та іншими секретними інгредієнтами.

    Паштет із півника "Укірукук", 48 грн. за баночку 250 мл.
    Під час вигадування назви думки у шкварчан сильно розділились, адже жіноча частина хотіла наголосити на ніжності паштету, а хлопам би тільки посміятись. Світленьке ніжна куряча грудинка, трішки печніки, свинного жирку - смачне і естетично гарне поєднання.

    Рієт з індички. 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
    [​IMG]

    Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
    З нею готувати борщ можуть навіть маленькі діти.
    [​IMG]

    Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів.
    Результат безперервних експериментів від кумів-гурманів. Мало нам було неперевершених шкварок з підкопченим салом. Додали розмарину, файно перемололи, намастили на кусень чорного хліба і зрозуміли, що то всім дуже треба куштувати і насолоджуватись. Диво-шкварки.

    Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів.
    Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкраще смакують розігрітими на паровій бані.

    Шкварки з індика, 35 грн. за баночку 250 мл.
    Чого-чого, а цього багато точно не з'їси як би не хотілось. Смачно і дуже поживно. Ідеальна компанія до чарочки горівки.
    [​IMG]

    Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн.
    [​IMG]

    Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 грамів.
    [​IMG]

    Тісто від бабусі Марусі, 44 грн. за пакунок 250 г.
    [​IMG]

    Цибулеві хрумтики, пакуночок 100 мл. - 20 грн. Новинка!!!
    Якщо ви «млієте» від чіпсів і сухариків, але через їхню шкідливість боїтеся ризикувати здоров’ям, то знайте, що Шкварка знайшла цим «шкідникам» хорошу альтернативу – цибулеві хрумтики. Ням-ням-ням… Відчуваєте?... Аж хочеться похрумтіти.
    Як ви здогадалися, це ще одна новинка унашому асортименті. Віднайшли ми її на землях Івано-Франківщини, у містечку Калуш. Розробили цю оригінальність люди творчі інеординарні – Олександр і Люба.Він художник-фотограф, вона технолог. А разом вони - сімейна пара, яку пристрасть до смачної їжі спрямувала у кулінарне русло. І хоч у гастрономічних справах ця сім’я називає себе новачком, дозволимо собі наголосити – новачком дуже перспективним!
    Не знаємо, як їм прийшла в голову ідея створення цибулевих хрумтиків, але, погодьтеся, що вона має право на існування. Духмяна, золотиста та хрумка, а найголовніше -стовідсотково натуральна цибулька, яку підсмажують, підсолюють і сушать для того, аби звичне споживання пива ставало веселішим і хрумкішим.
    Більше того, така цибулька, на нашу думку, шикарно підійде, як додаток до багатьох інших страв. Ми,шкварчани, рекомендуємо посипати цими «античіпсами» вареники, картопельку, хліб з маслом і сальцем, а також не боятися додавати їх до борщів,супів і, звісно, салатиків. Якщо коротко, то підходять вонидо всього.
    [​IMG]


    Абрикосовий джем, слоїчок 250 мл. - 46 грн.

    Джем з чорної смородини, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.

    др'Айвова пастила з кунжутом, 50 г. - 30 грн.

    др'Айвова пастила, 50 г. - 30 грн.

    Журавлина, перетерта з цукром, баночка 250 мл. - 70 грн.

    Калина до чаю, 55 грн. за слоїчок 250 мл.

    Вишневий конфітюр, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.

    Конфітюр з трускавок (полуниці), слоїчок 250 мл. - 46 грн.

    Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за баночку 250 грамів.

    Сливовий джем, слоїчок 250 мл. - 46 грн.

    Завжди актуальний асортимент за адресою - Шкварка. Домашні лєґуміни.

    Смачного! І на здоров'я!

    Мій фейсбук - fb.com/lembergauer
    Мій інстаграм - instagram.com/lembergauer

    P.S. Словничок
    Кільо = кілограм
    Слоїк = банка
    Пальцьопхана кобаса = ковбаса вручну напхана м’ясом, салом і додатками
    Вудити, вуджене, підвудити = коптити, копчене, підкопчене
    Вуджене на зимно = холодного копчення
    Кавалок = шматок, кусок
    Зупа, зупка (в зупці) = суп, супчик (в супчику)
    Баняк = велика каструля
    Сос = соус
    Вострий = гострий
    Мармуляда = солодке варення
    Пильнувати = пильно стежити, приглядати
    Ґазда, ґаздиня = господар, господиня
    Гарувати, гарує = важко/багато працювати, важко/багато працює
    Хлоп = простий селянин, в основному. Аналог російського “мужик”.
    Підгорля = частина туші трварини під горлом, звідтіля і назва.
    Палюшки = дядько Гугл показує
    Пáланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти.
    Лєґуміни = всіляка цікава страва, котра робиться зазвичай на свята чи празник, тобто не кожного дня чи тижня
    Празник = свято в парафії в день святого на честь якого освячена церква
    Дефіляда = святкування
     
    Последнее редактирование: 18 сен 2016
    micron6 и Chaki нравится это.
  2. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Із п’ятницею вас!

    Уже традиційно до нас завітав переддень вихідних. Можна позаздрити такій постійності чи не так? Колись давно прочитав, що час - то єдине мірило на землі, на яке неможливо вплинути. Відомий шанувальник жіночого взуття Альберт Енштейн попробував щось з тим зробити, але ніц з того не вийшло, і його теорію назвали теорією відносності, бо нашого життя вона стосується так само, як Альфа Центавра впливає на те чи Іванко зі Шпиколосів получить сьогодні ввечері штахетою по хребті, чи буде любитися з Марусею під копицею.
    А час минає. :)

    Ой... Щось я відволікся, але тим не менш. Наш час настав, можемо поділитись новими здобутками #Шкварки. Результатом парканайцяти днів роботи стали 3 дегустаційні набори. Довго ми над ними працювали, не один спис зламали, але все ж таки нам вдалося увіпхнути невпиханне.

    Отож, вікові традиції, плюс досвід помножений на кмітливість кумів презентують нове покоління втіхи для душі та тіла.

    Набір перший - "Лагідний"
    То є така підбірка легеньких смаколиків, котрі пасуватимуть людям, які тримають себе в формі. І не дивіться з докором на шкварки з розмарином. То так має бути. Особливо, зважаючи на звіт Swedish Council on Health Technology Assessment про шкоду вуглеводнів і ефективність жиру у процесі схуднення, заміщення поганого холестерину на хороший. Тож спокійно ласуйте шкварочками і будьте ваші параментри від того не постраждають. Так кажуть дослідники :-)

    Ось склад набору:
    М’яско, вуджене на зимно
    Ковбаса пальцьопхана з пармезаном
    Ковбаса пальцьопхана традиційна
    Рієт з індички, 250 мл.
    Паштет із півника "Укірукук", 250 мл.
    Кисло-солодкий соус "Весела сливка", 250 мл.
    Аджичка "Солодка парадичка", 250 мл
    Мармуляда з румбамбару, 250 мл.
    Конфітюр з трускавок, 250 мл
    Шкварки мелені з розмарином, 250 мл.
    Терті помідори, 250 мл.

    Набір другий - "Хлопський"
    Назву він отримав не через свою простоту, а завдяки “мужності” кожного, хто його собі замовить ;-) Іншими словами, його запросто можна назвати - “Кремезний".
    У цьому наборі ви знайдете все потрібне для посиденьок за келихом пива чи під пляшечку чогось по-чоловічому міцного. Полум'яний ревінь дозволить вам відчути себе вогнедихаючим драконом. Перепелині яйця подарують відчуття тендітності природи. Маринована цибулька нагадає глибину сутності простих речей. Ну, а м'ясила дадуть кожному чоловіку відчуття впевненого, твердого хлопа, готового перевертати гори, в'язати на ґудз ріки, замість зубочисток користувати карпатські дуби та смереки і зрана випивати озера, як горня води.

    Ось склад набору:
    Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем
    Ковбаса пальцьопхана традиційна
    Пекельний перець, червоний, 250 мл.
    Полум'яний ревінь, 250 мл.
    Аджичка "Солодка парадичка", 250 мл
    Шкварки панські з м'ясом, 250 мл.
    Паштет домашній, 250 мл.
    Маринована цибулька, 250 мл.
    Яйця перепелині, мариновані
    М’яско, вуджене на зимно
    Сало, вуджене на зимно

    Набір третій - "Традиційний"
    То є така квінтесенція усього чим #Шкварка займається майже рік часу. Тут ми зібрали все, що найбільше смакує нашим потсійним клієнтам. Найперевіреніший спосіб знайомства зі Шкваркою. Якщо "Хлопський" і "Лагідний" набори - це трохи вузькоспеціалізовані тізери, то "Традиційний" - це повноцінна презентація.

    Ось склад набору:
    М’яско, вуджене на зимно
    Сало, вуджене на зимно
    Ковбаса пальцьопхана з блакитним сиром
    Ковбаса пальцьопхана з пармезаном
    Ковбаса пальцьопхана з гострим перцем
    Ковбаса пальцьопхана традиційна
    Кисло-солодкий соус "Весела сливка", 250 мл.
    Пекельний перець, червоний, 250 мл.
    Полум'яний ревінь, 250 мл.
    Паштет "Індик Шпиндик, 250 мл.
    Паштет домашній, 250 мл.
    Рієт з індички, 250 мл.
    Шкварки мелені з розмарином, 250 мл.
    Шкварки панські з м'ясом, 250 мл.
    Абрикосовий джем, 250 мл
    Джем з чорної смородини, 250 мл
    Мармуляда з румбамбару, 250 мл.
    Язик з томіжьо, 250 мл
    Яйця перепелині, мариновані
    Приправка до борщу, 250 мл.
    Терті помідори, 250 мл.

    Задля більшої цікавості пропонуємо вам знижки на дегустаційні набори. "Лагідний" і "Хлопський" - 5%, "Традиційний" - 7%.
    Щоб вам було легше орієнтуватися, вартість "Лагідного" і "Хлопського" виходить близько 550 грн., вартість "Традиційного" - близько 1 000 грн. Вартість залежить від ваги ковбасок, сала та м'яса. Можна підібрати менші чи більші палички/шматки.

    Ну і нікуди не подівся наш повний дегустаційний набір - кожного смаколика по паличці/шматку/баночці зі знижкою 10%. Зараз він коштує близько 1 500 грн.

    Повний дегустаційний набір - це подорож в світ вишуканого смаку лєґумінів, створених руками бувалих гурманів тривалістю кілька тижнів. Саме стільки часу потрібно, щоб спожити пакуночок вагою в ~14 кг брутто. :)

    Рекомендуємо його перед святами, щоб добряче все розсмакувати і на Новий рік/Різдво замовити фаворитів хіт-параду смаколиків від #Шкварки. Ваші друзі, рідні та близькі зможуть захоплено здивуватися від наїдків на святковому столі.

    Бажаємо вам гарних вихідних. Любіть себе та природу. Від того щастя буде усім.

    Щоб замовити лєґумінів - телефонуйте 0673733672, пишіть на електронну пошту lembergauer@gmail.com або у приватні повідомлення.

    Повний перелік смаколиків за адресою Шкварка. Домашні лєґуміни.

    [​IMG]
     
    Последнее редактирование: 13 апр 2016
    micron6 нравится это.
  3. grundik

    grundik Вейпер

    Возраст:
    50
    С нами:
    13.03.2015
    Сообщения:
    143
    Репутация:
    9
    Пол:
    Мужской
    Адрес:
    Одесса
    Сначала консервы, теперь колбасы, скоро народ начнет почки продавать, что бы купить Эвик мини. :-)
     
    Dmitry BWS, royaldream22 и sl119 нравится это.
  4. micron6

    micron6 Мастер по ремонту Друзья форума

    С нами:
    13.03.2015
    Сообщения:
    1,267
    Репутация:
    383
    Пол:
    Мужской
    Адрес:
    Харьков
    Разве ж можно такое показывать? Я чуть слюной не захлебнулся....
    Однозначно буду заказывать...
     
    Boodonman нравится это.
  5. Rimon

    Rimon Участник

    С нами:
    22.12.2014
    Сообщения:
    51
    Репутация:
    5
    Адрес:
    Херсон
    До такої смакоти ще б чарочку горілочки)
     
  6. FrancuzUA

    FrancuzUA Опытный Друзья форума

    Возраст:
    37
    С нами:
    21.12.2014
    Сообщения:
    944
    Репутация:
    221
    Адрес:
    KieFF
    Не бережете вы себя. Рисково так заказывать еду не известно из чего и как приготовленную... Хотя помницца я в прошлом году в Бангкоке топтал шото мясное в уличной забегаловке из пластиковой тарелки :crazy: и выжил, правда во мне тогда местного рома было литра 2 :-)
     
  7. micron6

    micron6 Мастер по ремонту Друзья форума

    С нами:
    13.03.2015
    Сообщения:
    1,267
    Репутация:
    383
    Пол:
    Мужской
    Адрес:
    Харьков
    Это выбор каждого. Но из своей практики - отравления (не совмещние) я получал чаще от продуктов купленных в супермаркете чем перекусив в забегаловке.
     
  8. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Я вам скажу з чого воно готоване. :)
    Все що купується як інгридієнт, береться в перевірених людей. Період пошуку постачальників ми пройшли весною. Саме приготування робиться вдома, як для себе. Випадків отруєння, тьху-тьху-тьху, ми ще не фіксували.
    Мали дуже пережиття, перед літом (а воно видалось гарячим), але все пройшло на диво добре. Зараз погода більш ніж сприяє подорожам наших смаколиків новою поштою.

    Ну і по технології. Сиров'ялені ковбаси не псуються при кімнатній температурі, якщо дихають. Всихаються. В нас кожної ковбаси експериментальної лежить на полиці по паличці. Після місяця-другого куштуємо. Все добре. Момент такий, що ковбаса від моменту свого народження не знає, що таке холодильник. :)
    З копченостями трішки інша ситуація. Дим то є дуже добрий консервант. Він дуже ефективно запобігає псуванню.
    А закрутки в нас проходять двоетапну, чи то подвійну, пастеризацію.

    Одним словом, дуже переживаємо за здоров'я своїх клієнтів, бо навіть один випадок отруєння може "похоронити" Шкварку.

    Добавлено спустя 18 часов 2 минуты 44 секунды:
    Як би у вас не почався понеділок, головне, як закінчиться субота. Субота ж бо цього тижня найважливіший день для кожного українця. Грає збірна України!!!
    Кум Юрко того дня традиційно відправить свою жінку по пиво. А сам буде готувати смачні лєґуміни на футбольний вечір. Для нього то як святий вечір. Вишиванка, синьо-жовтий прапор... Правда, вишиванки він не любить одягати, бо каже, що то пафос, але дружина силує :)
    Діти знають, що бігати в той вечір можна голосно, але якщо тато злий, то скоро.

    З-поміж всіх кумів тільки кум Юрко любить футбол. А тому тільки він добре знає з чим смакує та гра. Тоненько нарізане сало ляже на підсмажений чорний хлібчик, грубі по-хлопськи кавалки вудженого м'яса впадуть на тарілку, шкварки з розмарином поруч, мариновані яєчка, цибулька, копчені горішки з сіллю, перець, від якого горить язик, ну і улюблені пальцьопхані ковбаски кільцями розсядуться поміж бокалів пива. Цього разу ми сформували такий набір закусок від кума Юрка до футбольного вечора і вже у суботу ви можете його смакувати:
    - Сальце, вуджене на зимно
    - М’яско, вуджене на зимно
    - Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана з гострим перцем
    - Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана традиційна
    - Пекельний перець (зелений або червоний)
    - Шкварки з розмарином
    - Маринована цибулька
    - Яйця перепелині мариновані (знатна закусочка)
    - Копчений арахіс

    В супермаркет треба буде бігти хіба по пивко. :)
    Вартість такого набору для чималого товариства близько 500 грн..

    Запрошуємо вболівати за українську збірну з українськими смаколиками. :)

    Щоб замовити лєґумінів - телефонуйте 0673733672, пишіть на електронну пошту lembergauer@gmail.com або у приватні повідомлення.

    Повний перелік смаколиків за адресою Шкварка. Домашні лєґуміни.


    [​IMG]
     
    Последнее редактирование: 13 апр 2016
  9. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Ось пара новинок.

    Аджика із зелених помідорів, 40 грн. за баночку 250 мл.
    Черговий шедевр від кумів покликаний дивувати і тримати в тонусі усі гастрономічні фібри вашої свідомості. Цікавенька кислинка українського помідора поєднана із заморським запалом перцю чілі, надасть вам змогу поринути у безодню вишуканого поєднання міцності та витримки. Насиченість смаку чимось перегукується із порядними квашеними вогірками і від того стає непереверним додатком до правдивих хлопських посиденьок за чаркою оковитої. Особливо слід відзначити певний ефект “повернення до життя” смакових рецепторів, після зустрічі іх кисло-гоструватим сосом. Дуже рекомендується поєднувати із маринованими перепелиними яйцями, шкварками меленими з розмарином і домашнім паштетом.
    [​IMG]

    Сос "Парадичка по-римськи", 50 грн. за баночку 250 мл.
    Цей теплий, солодкий сос створений, аби полегшити нам життя на кухні. Особливо, якщо надумаєте витворити щось із італійського репертуару. «Парадичка по-римськи» підійде для приготування піци та пасти, заставить по новому заспівати вареники чи палюшки, додасть солодкої кислинки першим стравам та, сподіваємось, не розчарує у якості прими на підгрильованому окрайці пшеничного хліба…
    [​IMG]


    Повний перелік на google docs - Шкварка - Google Документи
    Там 25 сторінок смакоти. :)
     
  10. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Доброго дня, друзі.

    Кортить поділитися з вами радісною новиною. Веселий тиждень починаємо, адже 25-го листопада відзначаємо перший День народження #Шкварка. То був дуже цікавий і напружений рік для усіх, хто допомагав, надихав, сприяв і радив.

    Ми святкуватимемо, і вас припрошуємо. Для усіх поціновувачів нашого кулінарного проекту ми приготували подарунок - 10% знижки на все, упродовж цілого тижня!!!

    Ласкаво просимо до нашого святкового столу. Спасибі, що ви у нас є. :):):)

    [​IMG]
     
  11. Marseille

    Marseille Участник

    С нами:
    19.10.2015
    Сообщения:
    23
    Репутация:
    4
    Пол:
    Мужской
    Адрес:
    Киев
    Вам бы кулинарные опусы писать
    мовой яскравой та живою.
    начал читать из профессионального любопытства(шефом трудился)
    закончил последним постом в теме
    Хорошую работу работаете-живую полезную и вкусную!
     
  12. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Дякую. Приємно що не дарма це робиться. :)

    Можете ще заглядати в мій фейсбук fb.com/lembergauer
    Там в тиждень 2-3 нових тексти з'являється.
    --- добавлено --- 20 дек 2015, Предыдущее сообщение отправлено в: 11 дек 2015
    Оновив перше повідомлення теми.
    Смаколики до свят чекають вас.
     
  13. micron6

    micron6 Мастер по ремонту Друзья форума

    С нами:
    13.03.2015
    Сообщения:
    1,267
    Репутация:
    383
    Пол:
    Мужской
    Адрес:
    Харьков
    Заказал наборчик на пробу. Жаль сыры в наборе не идут...
    --- добавлено --- 25 дек 2015, Предыдущее сообщение отправлено в: 22 дек 2015
    Получил наборчик. Спасибо. Сказать что это вкусно - это ни чего не сказать...
     
    Lembergauer нравится это.
  14. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Дякую за відгук. Дуже радий, що вам зсмакувало.
    --- добавлено --- 3 янв 2016
    Спішіть замовити смаколики на Святу вечерю, до Різдва та Старого новго року.
    Нова пошта працює з понеділка і встигає доставити пакуночки навіть в Харків, Дніпропетровськ, Маріуполь і т.д.

    Ось актуальний асортимент смаколиків.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом, 440 грн. за 1 кг.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами, 490 грн. за 1 кг.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 450 грн. за 1 кг.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 420 грн. за 1 кг.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном, 450 грн. за 1 кг.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном), 450 грн. за 1 кг.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана зарічнянська, із зернами гірчиці, 450 грн. за 1 кг.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна, 410 грн. за 1 кг.
    М’яско вуджене на зимно, 350 грн. за 1 кг.
    Сало, вуджене на зимно, 200 грн. за 1 кг.
    Бекон копчено-в’ялений, 300 грн. за 1 кг.

    Пекельний перець (червоний і зелений), 50 грн. за баночку 250 мл.
    Полум'яний ревінь, 40 грн. за слоїчок 250 мл.
    Кисло-солодкий соус «Весела сливка», 50 грн. за баночку 250 мл.
    Аджичка "Солодка парадичка", 45 грн. за слоїчок 250 мл.
    Аджика із зелених помідорів, 40 грн. за баночку 250 мл.
    Сос "Парадичка по-римськи", 50 грн. за баночку 250 мл.
    Терті помідори, 30 грн. за слоїчок 250 мл.
    Товчені томати з перцем, 30 грн. за слоїчок 250 мл.
    Гарбуз по-східному, 35 грн. за слоїчок 250 мл.

    Ковбаса печена з дикого вепра, 95 грн. за банку 500 мл. Новинка!!! Ексклюзив!!!
    Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 мл.
    Паштет «Індик Шпиндик», 44 грн. за слоїчок 250 мл.
    Паштет із півника «Укірукук», 48 грн. за баночку 250 мл.
    Рієт з індички, 46 грн. за слоїчок 250 мл.
    Тушкована качка, 64 грн. за баночку 250 мл.
    Мамина рибка, 64 грн. за слоїчок 250 мл.
    Приправка до борщу, 30 грн. за баночку 250 мл.
    Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 мл.
    Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 мл.
    Шкварки з індика, 35 грн. за баночку 250 мл.
    Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн.
    Мариновані боровички, 90 грн. за баночку 250 мл.
    Язик з томіжьо, 49 грн за слоїк на 250 мл.
    Тісто від бабусі Марусі, 44 грн. за пакунок 250 г.

    Солодке
    Медовий імбир, 55 грн. за слоїчок 250 мл.
    Обліпиха щоб не пчихав, 55 грн. за баночку 250 мл.
    Калина до чаю, 55 грн. за слоїчок 250 мл.
    Мармуляда з румбамбару, 46 грн. за слоїчок 250 мл.
    Конфітюр з трускавок, 46 грн. за баночку 250 мл.
    Абрикосовий джем, 46 грн. за слоїчок 250 мл.
    Джем з чорної смородини, 46 грн. за слоїчок 250 мл.
    Сливовий джем, 46 грн. за баночку 250 мл.
    Малина у власному соці, 46 грн. за слоїчок 250 мл.
    Варення з драпаків, 46 грн. за баночку 250 мл.
    Вишневий конфітюр, 46 грн. за слоїчок 250 мл.
    Апельсиновий гарбуз у сиропі, 46 грн., за баночку 250 мл.

    Щоб замовити лєґумінів - телефонуйте 0673733672, пишіть на електронну пошту lembergauer@gmail.com або у приватні повідомлення.

    Повний перелік смаколиків за адресою Шкварка. Домашні лєґуміни.
     
    Последнее редактирование: 13 апр 2016
    Chaki нравится это.
  15. micron6

    micron6 Мастер по ремонту Друзья форума

    С нами:
    13.03.2015
    Сообщения:
    1,267
    Репутация:
    383
    Пол:
    Мужской
    Адрес:
    Харьков
    Еще хотел бы добавить.
    Мои родители колбасам дали наивысшую оценку вкуса и качества. Сказали что вкус из "детства".
    Так что рекомендую продукцию к употреблению...:good:
    Так же хотел бы предупредить: Острая аджика для любителей очень острого, но не обычайно вкусная...
     
    Lembergauer и Chaki нравится это.
  16. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Дякую за добрі слова і корисні поради майбутнім поціновувачам. :)
    З усіх сил стараємось, щоб про нас відгукувались добре.
    --- добавлено --- 24 янв 2016
    Оновив перше повідомлення теми. Тепер там актуальний асортимент
     
  17. Владимир55574

    Владимир55574 Вейпер

    С нами:
    08.09.2015
    Сообщения:
    239
    Репутация:
    32
    Пол:
    Мужской
    Адрес:
    Киев
    За такую цену еще б не вкусная была.
     
  18. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Ось кілька новинок за останніх два тижні.

    Бочок, вуджений на зимно 200 грн за кільо. 40-80 грн. за кавалок
    Як і личить бочку, з порядною м’ясною прожилкою, а частіше - з кількома. Маринований у справжніх спеціях, копчений на справжньому холодному димі. Ідеально для того, аби надати стравам природного аромату диму. Бочок вудиться чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Він набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, улюбленому капусняку чи вишуканому різотто. Гості подивуються, звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища.
    А хто не любить витрачати час на харчотворення, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.
    [​IMG]

    Ковбаса сиров'ялена мацикова, з Дубровиці, 1 кг. - 390 грн. Новинка!!!
    Вона не схожа на ті ковбаски, які роблять наші куми Місько і Юрко, але зацікавила нас своїм оригінальним виглядом і смаком. Батьківщиною нашої нової сиров’яленої є мальовниче містечко Дубровиця, що розкинулося на просторах Рівненщини. Виготовляють її в одній великій і дружній родині ґазди Людмила та Богдан, а допомагають їм їхні дітки. Ну, все, як у нас. Чесне слово.
    Ковбаса, яку ми вам пропонуємо, має дуже довгу і цікаву історію. Рецепти виготовлення такого продукту на Рівненщині передавалися з покоління в покоління і береглися, як найбільший скарб. Родина, яка зараз виготовляє цю смакоту, свій щасливий рецепт приготування ковбаси знайшла в збанку на горищі старовинної дідусевої хати, і з того часу відновила стародавню родинну справу.
    [​IMG]

    Шовдир поліський. 1 кг. - 420 грн. Новинка!!!
    Слова «шовдир», «шовдар» або«шовдарь»дуже поширені на Закарпатті. Там так називають вуджений свинячий окіст, культове м’ясо із свинської плечової кістки або задньої ноги, яке займає почесне місце у великодньому кошику закарпатців.
    Однак наш шовдир – то є зовсім інша річ, яка приїхала до нас із Полісся. Як ви уже здогадалися, ґазди Людмила та Анатолій, які трохи раніше поповнили асортимент Шкварки своєю мациковою ковбасою, тепер поділилися з нами ще одним цікавим продуктом. До слова, у них, на Рівненщині, його виготовляють ще з діда-прадіда.
    Отож, роблять поліський шовдир зі свинячої полядвиці. На відміну від закарпатського, цей виріб не вудять, а в’ялять. Спершу м’яско ріжуть на шматки, ретельно натирають сіллю і залишають на кілька годин маринуватися в ропі.Потім відбувається другий етап маринування, але на цей раз у спеціях. У яких саме, на жаль, розказати не можемо, бо й самі не знаємо. Виробники тримають їх у таємниці, боячись роз тиражування свого родинного рецепту. Однак, нас запевнили, що все без винятку натуральне.
    Сам процес в’ялення м’ясного смаколика проходить традиційно – на горищі. Триває не меншемісяця, по завершеннюякогопродукт стає саме таким, яким ви можете його споглядати на наших знимках. І не лякайтеся білого нальоту на м’ясі. Це природня ознака сиров’ялених виробів.
    Гадаємо, що для любителів відпочивати за гальбоюпива чи келихом вина, цей продукт буде великою знахідкою.
    [​IMG]

    Молодий козячий сир, із свіжим базиліком в олії, слоїчок 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!
    Молодий козячий сир, з прованськими травами в олії, баночка 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!
    Молодий козячий сир, з часником і помідорами, слоїчок 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!

    [​IMG]

    Перелік смаколиків із описами та фото за адресою - Шкварка. Домашні лєґуміни.

    Щоб замовити пишіть в в приватні повідомлення, на електронну пошту lembergauer@gmail.com або телефонуйте 067 37 33 672 Віталій
     
  19. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Чергова новинка до вашого столу.

    Пряна айва, слоїчок 125 мл. - 40 грн.
    Щоб не було непорозумінь, відразу хочемо зазначити, що це не соус. Це шматочки в’яленої айви з прованськими травами, замочені в оливковій олії. Творці цього продукту нас одразу попередили, що їхня айва за смаком солодко-кисло-гострувато-солона. І після традиційної офісної дегустації, усі шкварчани з цим твердженням одностайно погодилися.
    Відтак, на нашу думку, «Пряна айва» ідеально смакуватиме з м’якими і твердими сирами. Для прикладу, рекомендуємо скуштувати її з витворами наших друзів - «Сирних Мандрів» (не тому, що вони наші друзі, а тому, що смачніших сирів, аніж у «Сирних Мандрах» у Львові годі відшукати).
    Також «Пряна айва» гарно ладнає з м’яском і зовсім не ображається, якщо їй запропонувати різнобарвне товариство в легкому овочевому салаті. Але майте на увазі - через багатогранність своїх смаків ця пані вочевидь захоче грати першу скрипку.
    [​IMG]
     
  20. Lembergauer

    Lembergauer Новичок

    С нами:
    31.10.2015
    Сообщения:
    6
    Репутация:
    15
    Адрес:
    Львів
    Доброго вечора.

    Сьогодні чергова неділя. Але особлива. З чим вас і вітаю.
    Не знаю як у вас, а вчора я засинав під страхітливі пориви вітру, а сьогодні пробудився і сніжок собі літає, як доброго 28 грудня. Дивина тай годі.

    Зате, як приємно провести холодний, вітряний день на улюбленій канапі. Згадуючи, як то було файно на свята зимою.
    У пригоді, до цього вам може стати в нагоді, і сиров'ялена ковбаса, і вуджені на зимно м'ясила, і паштети, соуси. А на десерт усілякі цікаві конфітюри, джеми і креми.

    Виглядає на те, що подібних днів та вечорів в нас ще буде достатньо. Тому запрошую вас, зробити їх приємними.

    Оновив перший допис. Тепер там актуальний асортимент.

    Цього тижня з'явилось кілька новинок.

    [​IMG][/url]
    [​IMG][/url]

    Ось перелік смаколиків:
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана від бабці Прусі з кропом, 1 кг. - 440 грн.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з білими грибами, 1 кг. - 490 грн.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з блакитним сиром, 1 кг. - 450 грн.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 1 кг. - 420 грн.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з пармезаном, 1 кг. - 450 грн.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана зарічнянська, із зернами гірчиці, 1 кг. - 450 грн.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана лісова (з багоном), 1 кг. - 450 грн.
    Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна, 1 кг. - 410 грн.
    Ковбаса сиров'ялена мацикова, з Дубровиці, 1 кг. - 390 грн.
    Ковбаса печена з дикого вепра, банка 500 мл. - 95 грн Ексклюзив!!!
    Ковбаса сиров'ялена мацикова, з Дубровиці, 1 кг. - 390 грн.
    Шовдир поліський, 1 кг. - 420 грн.
    Бекон копчено-в’ялений, 1 кг. - 300 грн.
    Бочок, вуджений на зимно 1 кг. - 200 грн.
    М’яско, вуджене на зимно, 1 кг. - 350 грн.
    Сало, вуджене на зимно, 1 кг. - 200 грн.
    Паштет «Індик Шпиндик», баночка 250 мл. - 44 грн.
    Паштет домашній, слоїчок 250 мл. - 36 грн.
    Паштет із півника "Укірукук", баночка 250 мл. - 48 грн.
    Пісний паштет з квасолі, слоїчок 250 мл. - 30 грн.
    Рієт з індички, баночка 250 мл. - 46 грн.
    Шкварки з індика, слоїчок 250 мл. - 35 грн.
    Шкварки мелені з розмарином, баночка 250 мл. - 36 грн.
    Шкварки панські з м'ясом, слоїчок 250 мл. - 46 грн.
    Аджичка "Солодка парадичка", баночка 250 мл. - 45 грн.
    Кисло-солодкий соус «Весела сливка», слоїчок 250 мл. - 50 грн.
    Пекельний перець, зелений, баночка 250 мл. - 50 грн.
    Пекельний перець, червоний, слоїчок 250 мл. - 50 грн.
    Бабусине тісто “Промінчики сонця”, пакунок 250 г. - 44 грн.
    Приправка до борщу, баночка 250 мл. - 30 грн.
    Сос "Парадичка по-римськи", слоїчок 250 мл. - 50 грн.
    Язик з томіжьо, баночка 250 мл. - 49 грн.
    Цибулеві хрумтики, пакуночок 100 мл. - 20 грн.

    Сири (уточнюйте наявність перед замовленням)
    Коров’ячий сир тривалого визрівання «Прем'єра». 1 кг. - 255 грн.
    Коров’ячий сир тривалого визрівання «Грушка». 1 кг. - 255 грн.
    Молодий козячий сир, із свіжим базиліком в олії, слоїчок 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!
    Молодий козячий сир, з прованськими травами в олії, баночка 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!
    Молодий козячий сир, з часником і помідорами, слоїчок 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!
    Молодий козячий сир в олії, 7 перців, слоїчок 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!
    Молодий козячий сир в олії з солодким перцем і томатами, слоїчок 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!
    Молодий козячий сир в олії з томатами і часником, слоїчок 250 мл. - 90 грн. Новинка!!!

    Солодке
    Абрикосовий джем, слоїчок 250 мл. - 46 грн.
    Апельсиновий гарбуз у сиропі, слоїчок 250 мл. - 46 грн.
    Варення з аґрусу і порічок, баночка 250 мл. - 46 грн.
    Варення з драпаків (ожини), слоїчок 250 мл. - 46 грн.
    Джем з чорної смородини, баночка 250 мл. - 46 грн.
    др'Айвова пастила з кунжутом - 30 грн. Новинка!!!
    др'Айвова пастила - 30 грн. Новинка!!!
    Журавлина, перетерта з цукром, баночка 250 мл. - 70 грн. Новинка!!!
    Заварний крем кокосовий, 250 мл. - 44 грн. Новинка!!!
    Заварний крем шоколадний, 250 мл. - 44 грн. Новинка!!!
    Калина до чаю, баночка 250 мл. - 55 грн.
    Вишневий конфітюр, баночка 250 мл. - 46 грн.
    Конфітюр з трускавок (полуниці), баночка 250 мл. - 46 грн.
    Малина у власному соці, баночка 250 мл. - 46 грн.
    Мармуляда з румбамбару, 250 мл. - 46 грн.
    Медовий імбир, слоїчок 250 мл. - 55 грн.
    Сливовий джем, слоїчок 250 мл. - 46 грн.

    Щоб замовити пишіть в в приватні повідомлення, на електронну пошту lembergauer@gmail.com або телефонуйте 067 37 33 672 Віталій
     

Поделиться этой страницей